(?)

 (?)

info

Landelijk Register Kinderopvang: mijn LRK nummer is 148286203  Ga naar de site om de volledige registratie en het inspectierapport van GGD Fryslân te kunnen bekijken. www.landelijkregisterkinderopvang.nl

Als zelfstandig gastouder sta ik ingeschreven bij gastouderburo thuis-in-opvang.nl
WorpTjaardastraat 342
8602 XP  Sneek
0515 - 412870

 

Openingstijden: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 7.00 uur tot 18.00 uur. Op alle nationale feestdagen, drie weken tijdens de zomervakantie en twee weken rond de kerstdagen is er geen opvang. De vakantie zal ik ruim van te voren aangegeven.

 
   

Tarieven:
Als zelfstandig gastouder werk ik met het standaardtarief van thuis-in-opvang.nl klik hier voor de huidige tarieven en rekenvoorbeeld. Aan het rekenvoorbeeld kunnen geen rechten worden ontleent. Maak een proefberekening op www.toeslagen.nl

Niet inbegrepen: Tussendoortjes € 0,35

                         Broodmaaltijd € 0,90

                      

Zelf meenemen: luiers, wanneer nodig babyvoeding en een setje reservekleding.

 
   

Hoe en wat voordat de opvang van start kan gaan.

  • na een kennismakingsgesprek volgt er een bedenktijd van 5 dagen
  • bij een positief besluit is er voor de start van de opvang gelegenheid een dagdeel (4 uren) te komen wennen. Eventueel kan er een afspraak gemaakt worden voor een tweede keer wennen. In principe is de ouder bij het wennen niet aanwezig.
  • inschrijven bij gastouderbureau Thuis in Opvang, tekenen van de ouder-gastouder overeenkomst en ouder-gastouderbureau overeenkomst.
  • er wordt gestart met een proefperiode van 1 maand. Aan het einde van deze maand volgt er een evaluatie aan de hand van een evaluatie formulier. 

Facturering vindt plaats aan het eind van de maand. Nadat ik de uren heb ingevuld in het online systeem volgt er een mail met het verzoek om deze uren binnen drie dagen op fouten te controleren. Na deze drie dagen wordt de factuur via de mail verstuurd. 


Afwezigheid wordt minimaal een week van te voren doorgegeven. Wanneer dit niet lukt of mogelijk is worden de geplande uren wel gefactureerd.